Discgolfterminalen erbjuder fyra slingor med varierande svårighetsgrad. Lite kort om varje slinga här nedanför.

Gul Slinga – 18 hål

Designad för nybörjare och glada amatörer.

Den enklare av våra två 18-håls slingor. Perfekt för nybörjare och glada amatörer som ändå vill ha en utmaning. När det finns flera utkastplattor så är det den kortare man använder på denna slinga. Detta gäller även korgarna, den som är närmare används.

Klicka på bilden för att göra den större.

Röd Slinga – 18 hål

En utmaning för även den rutinerade discgolfaren.

En tuffare 18-hålsslinga som även används för tävlingar. Här kan du mäta dig med alla möjliga olika tävlande genom att kolla på våran anslagstavla, där resultaten under året sitter uppe. Det är långa korgplaceringar som gäller och även de bakre utkastplattorna. Två av våra favorithål finns även med i denna slinga, röd 11 och röd 12.

Klicka på bilden för att göra den större.

Blå Slinga – 18 hål

En rolig, teknisk skogsbana.

En utmanande skogsbana designad som en kortare variant av vår allra svåraste bana (svart slinga, se nedan). Blå slinga är fortfarande en rejäl utmaning. Hålen är kortare, men väldigt tekniska och här krävs det tungan rätt i mun för att lyckas.

Klicka på bilden för att göra den större.

Svart Slinga – 18 hål

Vill du ha en utmaning? Vår tuffaste slinga! 

Nu snackar vi utmaning: 18 hål designade för att utmana världseliten. Flertalet mycket svåra och delvis riktigt långa hål. Banan blev klar till tävlingen Scandinavian Open 2008 och har haft mycket goda vitsord från tävlingsspelare. Hål 1, 350 meter långt, är ett mytomspunnet hål i discgolfvärlden. Är du nyfiken på hur svårt det kan vara med discgolf är du välkommen att prova, annars har vi som sagt andra slingor att välja på som gör livet lite enklare.

Klicka på bilden för att göra den större.